Käy tykkäämässä ja katso
uusimmat jutut!
Russian English Deutsch Suomi

Kerkes -kiuaskivet: paras keksintö sitten saunan

70% Suomen ja 50% Saksan kylpylöistä ja uimahalleista käyttää Kerkes-kiviä.

Miksi? - Löylyn tähden

Uimahalleissa kivet ja kiukaat ovat lujilla. Kiukaat ovat käytössä keskimäärin kuusitoista tuntia päivässä, kylpijöitä saattaa olla päivittäin jopa tuhat ja kiukaalle heitetään satoja litroja vettä.

Kerkes-kivet on tehty kovaan käyttöön. Ne sopivat kaikkiin kiukaisiin: niin sähkö-, puu-, löylyvalmis- ja Aito-kiukaisiin kuin muihinkin kertalämmitteisiin kiukaisiin sekä savusaunoihin. Yhtä hyvin ammatti- kuin kotikäyttöön.

Kerkes-kiuaskivet tarjoavat juuri oikeanlaiset, pehmeän kuumat löylyt vuodesta toiseen, ilman kivien vaihtamisen tarvetta.

Kotikäytössä ja taloyhtiöiden saunoissa Kerkes-kiuaskiville annetaan viiden vuoden takuu ja laitoskäytössä yhden vuoden takuu. Jos kivi halkeaa takuuaikana, saat uuden viipymättä tilalle.

Laadusta ja palvelusta emme tingi. Tutustu tuotteisiimme, tarjouspyynnön voit lähettää sen jälkeen yhteydenottosivulta.

Testivoittajalaatua!

Tekniikan Maailma (Rakennusmaailma 4/05) vertaili eri valmistajien kiuaskivet sekä luonnosta poimitut kivet. Kerkes -kiuaskivet voittivat vertailun ylivoimaisesti. Tekniikan Maailman testiraati kiitti tasaista laatua, helppoa ladottavuutta, erinomaista kestävyyttä sekä lämmönjohtavuutta.